29 januára 2009

Voľby prezidenta/tky

......we are what? We are

PASSIONATE

.....we are what? We are

POWERFUL

We are PASSIONATE, POWERFUL PRESIDENTS


..kde bolo tam bolo jedna rozprávkovo krásna pobočka AIESEC v Nitre. V tejto lokálnej pobočke sa každý rok striedajú prezidenti, lídri ktorí sú odhodlaní viesť tím mladých ľudí, sú pripravení čeliť nepríjemním situáciám, bojovať za tím, žať úspechy, viesť tímové stretnutia, spolu s výkonnou radou celé funkčné obdobie pracovať na splnení plánu, ktorí si za pomoci predchádzajúcej výkonnej rady stanovili či vzdelávať sa na konferenciách a byť vzorom.

Čas volieb ďalšieho takéhoto lídra sa neúprosne blíži. Ako v každom kráľovstve nie je ľahké stať sa kráľom ani tu na našej pobočke nie je ľahké stať sa prezidentom. Každí kandidát musí vyplniť manifesto (http://www.myaiesec.net/content/viewfile.do?contentid=10058842), priložiť tri odporúčacie listy a poslať ho súčasnej prezidentke Ivane Janíkovej (ivana.janikova@aiesec.net) a vice prezidentke pre ľudské zdroje Andrei Ubrežiovej (andrea.ubreziova@aiesec.net)

do 6.2.2009 – 20.00 hod.

Samotné voľby prezidenta budú 17.2.2008 o 18:00 (miesto bude upresnené). Na voľby sú pozvaní všetci členovia AIESEC na Slovenku, bývalí členovia AIESEC na Slovensku.



Žiadne komentáre: