01 januára 2009


Alumni evening




AIESEC TERM 2008/2009 je skoro taký istý ako ten predchádzajúci, stanovili sa plány , ciele, našli sa možnosti inovácie. Je tu avšak niečo čo tu predtým ešte nebolo, niečo čo sa inovovalo! LC Nitra a LC Žilina zahrnuli do cieľov aj kooperáciu s našimi skvelými ALUMNÍKMI. Dňa 8. Novembra 2008 zorganizovali LC Nitra a LC Žilina doteraz asi prvý spoločný ALUMNI EVENING, ktorý sa konal v Trenčíne.

Tento deň bol pre LC Nitra niečím výnimočným, v Trenčíne sa konali voľby za TEAMLEADRA pre obdobie 2008/2009. Voľby prebehli úspešne a tak sa ďalším a zároveň novým teamleadrom stal Adam Mikolaj.

Prípravy pre tento ALUMNI VEČER netrvali dlho a tak sme s večerou mohli začať presne o šiestej. Nechýbal nám ani veľký počet ALUMNÍKOV, pretože ich prišlo viac ako tridsať.

Musím povedať, že to bolo celkom niečo iné ako keď chodíme na konferencie! Vidieť toľkých ľudí, ktorí si prešli celou AIESEC expirience je priam neuveriteľné. Nevedel som čo obsahuje posledný stage hedding for the future(smerovanie do budúcnosti), možno som nebol sám. Ale keď sme videli toľkých ľudí plný energie, entuziazmu, cieľavedomosti, stále ešte zmyslu pre humor a crazy things aj vo vyššom veku, každý asi sám pochopil jeho význam.

Počas tohto večera sa hľadala aj možnosť spolupráce AIESEC a firmami, v ktorých pôsobia naši alumnici, a či to bolo úspešne to sa teraz nedozvieme, ale pevne veríme že ANO ;)

Celý tento večer trval dlho a je potrebne zdôrazniť, že sa nám to podarilo !

Fubus



Žiadne komentáre: