26 januára 2009

Ako sa rozbiehame po Vianociach

Po Vianočnom oddychu už vrcholí aj skúškové obdobie. Aktivity v LC NR sa však nezastavili.

Po novom roku EB (executive board) navštívilo galaprogram Dovidenia koruna, vitaj euro, o ktorom ste si už mohli prečítať. V plnom prúde prebieha aj príprava 13. ročníka Národných dní kariéry, najväčšieho veľtrhu pracovných príležitostí pre študentov z celého Slovenska. Nitra opäť dokázala aký ma potenciál. S podujatím sa jej zatiaľ veľmi darí. Nechcem však predbiehať. O konečnom výsledku NDK Vás budem informovať neskôr.

Za chod LC NR vďačíme hlavne našim partnerom – firmám, ktoré podporujú vzdelávanie mladých ľudí. Práve pre nich momentálne pripravujeme stretnutie, ako vďaku za ich podporu. Čaká nás príjemné posedenie a súboj v bowlingu. Už sa veľmi tešíme. Partnerská stránka Nitry

Keďže naše funkčné obdobie pomaly ale isto končí, v nasledujúcom období nás čakajú voľby, a to hneď niekoľko. Prvé v poradí budú voľby na plnoprávne členstvo v AIESEC. Získaním členstva pribudne našim nováčikom veľa možností. Budú sa môcť uchádzať o niektorú z pozíciu v manažmente pobočky alebo získajú právo tento manažment voliť a mnohé iné. No a keď už sme pri manažmente, druhé voľby budú prezidentské. Voľby prezidenta sú tento rok v kurze, a ani AIESEC nezaostáva. Tento rok zvolíme už 17. prezidenta nitrianskej pobočky. Kto to bude? Ak ste zvedaví, výsledky budú už v druhej polovici februára.



No a nakoniec začíname s prípravami konferencie pre nováčikov, ktorá sa bude konať až v marci. Prípravy na konferenciu sú často krát zložité a sprevádzajú ich rôzne komplikácie, preto prípravu nechceme zanedbať. Zo skúsenosti vieme, že sa to nevypláca :).

Lucka

Žiadne komentáre: