25 decembra 2008


X MAS DINNER IN LC NITRA

Ako každý rok aj tento rok sa na našom LC konala jedna neopakovateľná vianočná atmosféra a teda Xmas Dinner, ktorá mala naozaj svoje čaro...
Všetko sa to začalo, teda malo skôr začať už o 18.hod.,ale keďže prípravy boli také veľkolepé a čakali sme ešte aj na hostí, tak sme začali trošku neskôr, ale oplatilo sa.
Na začiatku sme sa všetci pekne privítali, zvítali, Aďka mala príhovor, OC si zaspievalo pesničku vianočnú známu, aj zatancovalo a takto zvesela sme začali.
Potom sme mali pripravené rôzne aktivity- ako vymyslieť vianočnú pohľadnicu, ktorá v sebe ponesie nejaký odkaz na ďalší rok či už veľmi zábavná karaoké show, v ktorej sa spievali iba vianočné pesničky. Musím povedať, že ste sa všetci veľmi snažili a boli kreatívni, proste paráda.
Keď sme sa teda dostatočne zabavili a vybláznili, išli sme sa všetci spoločne napapať z veľmi chutnej kapustnice, na ktorú sme sa tešili. Ešte predtým však Ivča mala príhovor k nám všetkým, spoločne sme sa pomodlili, nezabudli sme ani na oplátky s medom a mohli sme si pripiť. A prípitok to bol veru špeciálny, nakoľko sa podávalo naše tradične známe a chutné medvedie mlieko.
Nakoniec sme sa teda pustili do kapustnice a popritom jedli a ochutnávali všelijaké ďalšie dobroty.
Ďalším bodom bolo Recognition reward- kde sme mohli vidieť, ako sme boli aktívni sme boli za toto obdobie a tí najlepší teda boli vymenovaní a dostali aj sladkú odmenu.
A nakoniec nastala tá chvíľa, na ktorú sa každý z nás tešil, a to bolo rozdávanie darčekov. Ako sme videli- darčeky boli veru rôzne, ale každý si vybral ten vhodný a originálny preňho.
Ale asi najväčšie prekvapenie spôsobila naša Lucka. síce sme vôbec netušili, čo to bude, a teda to boli krásne bledomodré mikiny pre LC Nitra, ktoré sa jej podarilo vybaviť.
A takto všetci spokojní, vianočnou náladou naladení sme si zaželali krásne Vianoce, poriadne sa vyobjímali, ešte si aj zatancovali, popriali si všetko len to dobré- hlavne veľa snehu (aktuálne) a postupne sa rozlúčili s tým, že však sa čoskoro vidíme v novom roku, na ktorý sa veľmi tešíme a sme zvedaví, čo si na nás pripraví.
Merry Christmas and Happy New Year to Everybod
Evka

Žiadne komentáre: