06 decembra 2007

International party


(28.11.2007 o 19:00 hod na AIESEC Office – 4 posch. ND)

A je to tu :) Deň, na ktorý sme dlho čakali, deň na ktorý sme si cibrili svoju angličtinu a teraz sme ju mohli ukázať....

international party“

Ako sa to všetko vlastne začalo?? Posádka proaktívnych členov AIESECu vyštartovala 21.11.07 o 17:00 do terénu za jasným účelom - dozvedieť sa niečo nové o študentoch, ktorý sú na SPU prostredníctvom výmenného programu SOKRATES-ERAZMUS a pozvať ich na „internation party“, ktorú zorganizoval AIESEC Nitra.

Za pomoci Maťovich úžasných plagátov, ktoré nalepil dokonca aj na dlážku, do nášho officu zavítalo 14 ERAZMUSákovJ Z čoho vyplýva, že sme oslovili nadpolovičnú väčšinu ako správni AIESECári. Dochvíľnosť moja neopúšťaj ma, že ano?? No takže všetci prišli asi o 10 minút neskôr ale tak mi sme boli na všetko pripravený. Baška, Aďka a Kačka nestratili hlavu a švihali do miestneho nákupného centra kúpiť typicky slovenské jedlo ako „húrky, korbáčiky a chlebík natretí s bryndzovou pomazánkou“. No a party mohla začať. Zuzka sa podujala veľmi dôležitej úlohy a to uvádzania „internation party“. Pripravenosť Zuzky hodnotíme veľmi kladne (no je to dievča do voza aj do koča). Na úvod Ivča s Bebe vysvetlili v krátkosti podstatu AIESECu a prešli sme k zoznamovacej hre, teda aby sme vedeli s kým máme tú česť. Kedže si niekto neprečítal naše pravidlá „hry“ – our rules..medzi ktoré patrí netelefonovať počas meetingu alebo byť na čas, ďalším bodom v agende bol trest pre tých, ktorý nedodržali AIESEC pravidlá. Počas prípravy trestu skupinkou ľudí, ktorá pozostávala z Kaspera (Poľsko), Mikiho a Ivči bol na programe veľmi dôležitý bod a to „getting know your culture“ kedy španiely ponúkli papkať ich typické jedlo (ktoré bolo super), takisto aj AIESEC ponúkol typické jedlo slovenskej kuchyne (ktoré bolo ešte suprovejšie).

Mali sme možnosť spoznať ľudí z krajín ako: Španielsko, Turecko, Rakúsko, Portugalsko, Poľsko :)

Po tejto party boli veľmi dobré dozvuky, pretože ERAZMUSáci nás pozvali týždeň nato na ich party, kedy sa už išlo do Starej pekárne. Čo viac teda dodať???

„Mission complete“

Žiadne komentáre: