02 decembra 2007

Deň kariéry na FEM



V stredu 28.11.2007 sa na Fakulte ekonomiky a manažmentu uskutočnil prvý ročník Dňa kariéry. Išlo o podujatie na ktorom sa hlavne študenti druhého stupňa vysokoškolského štúdia mali možnosť stretnúť s predstaviteľmi firiem, aby sa informovali o možnostiach zamestnania po ich čerstvom absolvovani štúdia na našej Slovenskej poľnohospodárkej univerzite.

Medzi subjektami, ktoré sa prezentovali bol aj AIESEC Nitra. Predstavovali sme študentom možnosť absolvovať zahraničnú odbornú stáž v jednej z už viac ako 100 krajín sveta. Sme totiž presvedčení, že takáto skúsenosť môže študenta významne obohatiť či už po osobnostnej stránke ako aj cez pracovnú skúsenosť.

Počas celého dňa sme mali stánok na prízemi spomenutej fakulty. Súbežne počas podujatia prebiehali aj prezentácie firiem, ktoré zakončila prezentácia nášho AIESEC o možnostiach absolvovať zahraničnú odbornú stáž.

Som rád, že sme mali možnosť prezentovať AIESEC na tomto podujatí a veľmi nás teší, že bude môcť umožniť ďalším záujemcom z radov študentov zažiť takú výnimočnú skúsenosť akou je zahraničná odborná stáž cez organizáciu AIESEC, ktorá pôsobí celosvetovo už vo viac ako 100 krajinách sveta.

Proximus


Žiadne komentáre: