19 októbra 2008

Vzdelanie ešte pred začiatkom školského roka?



Konferencia ROCK IT! 2008 je národná konferencia, organizovaná každoročne v tomto období, jednou z lokálnych pobočiek AIESEC Slovensko. Členovia AIESEC Nitra opäť dostali možnosť tento rok organizačne zastrešiť túto konferenciu, a tým nadviazať na minuloročný úspech pri jej organizovaní.

Konferencia ROCK IT! patrí do vzdelávacieho cyklu národných konferencií, v tomto roku zameraných na tému podnikavosť mladých ľudí. Celý konferenčný cyklus je zameraný na vytváranie lídrov, ktorí sú zruční ale zároveň aj vedomí svojej podnikavosti. Konferencia ROCK IT! je začiatkom cesty ako sa stať podnikavejším. Ciele konferencie boli príprava nasledujúceho obdobia, zhodnotenie prvého kvartálu funkčného obdobi, poskytnutie vzdelanie v rámci príslušných blokov, podpora medzinárodného výmenného programu.

Na konferencií sa zúčastnilo 80 delegátov. Zastúpenie tu malo 6 lokálnych pobočiek, 2 iniciatívne skupiny, výkonný sekretariát AIESEC Slovensko. Svojou účasťou nás potešili aj zahraniční delegáti z Bulharska, Českej republiky, Talianska, Nemecka, Číny, Ruska či Brazílie. Ich prítomnosť obohatila našu konferenciu a dodala jej medzinárodnú atmosféru. Lokálne pobočky mali počas konferencie možnosť prezentovania ich dosiahnutých výsledkov počas leta.

Hlavným cieľom konferencie bolo pripraviť lokálne pobočky na najkrajšie obdobie – jesenný nábor nových členov. Delegáti mali možnosť si naplánovať a pripraviť sa na toto obdobie prostredníctvom dodaných tréningov. Každý odchádzal s elánom a motiváciou do jednotlivých miest svojich pobočiek.
Janka
prezidentka organizačného výboru

Žiadne komentáre: