15 októbra 2008

Lokálna konferencia AIESEC Nitra a Zilina - Zliechov


Local Training Conference ZRNA

Ubehol nám recruitment, infomeetingy, interviá, skupinové aktivity a zrazu na nás na prvej oficiálnej plenárke tohto roka pozerajú zvedavé tváre nováčikov. Takže kam s nimi ? No šup ich rovno na ich prvú konferenciu LTC (Local Trainig Conference), ktorá sa konala 10.- 12.10.2008 v prostredí nádherného malebného Zliechova, kdesi pri Ilave.

Počas týchto troch dní Maťka, Ondrej, Andrej, Pali a Linda (newies ) mali možnosť o niečo bližšie spoznať AIESEC.

Čo zažili? Po relaxačnom piatku, kde bližšie spoznali The AIESEC way a príležitosti, ktoré im AIESEC v nasledujúcich rokoch môže ponúknuť, vhupli spolu s nováčikmi zo Žiliny do náročnej soboty. Tu ich čakalo prekvapenie v podobe AIESEC experience simulácii, kde si otestovali prácu v tíme, leadership, zahraničnú odbornú stáž, či company meetings. Po večeri sa ponorili do time managementu a nakoniec sme to v príjemnej atmosfére zakončili alumni eveningom v podaní Miška Žarnaya (ZA), Beáty Krajmerovej a Michala Chmelára (Bebe a Prasse z NR ).

Samozrejme sme ich v celom tomto kolobehu nenechali samých. Oldies, ktorí si túto konferenciu vychutnali so všetkým, čo k tomu patrí, im robili spoločnosť. Popritom si stihli zorganizovať úspešný futbalový turnaj ( ZA: NR - 3:3 ) za občasného múúúúúúú milej zvieracej spoločníčky a zúčastnili sa tréningov napr. na mentoring & coaching, conflict management, decision making & problem solving a ďalšie.

Celou konferenciou nás sprevádzal Ivko Melay alias chair a komando facilitátorov v podaní Jajky a Mareka z MC, Kačenky z NTT, Ioanky, Ondra z CU, Prasseho, Bebe, Miška Žarnaya (alumnus), Tomyho - LCP ZA a Ivči LCP- NR. Nemôžeme zabudnúť ani na perfektné OC (Janči zo ZA a gumybears Marcel, Anička a Janka).

Všetkým veľmi ďakujeme a tešíme sa na ďalšie spoločné konferencovanie.

Aďuš

Žiadne komentáre: