03 novembra 2007

Stakeholders Meeting



V štvrtok 25. októbra podvečer sa v budove Agroinštitútu konalo stretnutie členov AIESEC Nitra a podporovateľov tejto organizácie pri príležitosti 15. výročia lokálnej pobočky AIESEC v Nitre.

Podujatie svojím príhovorom a následnou prezentáciou o AIESEC otvoril Vice-prezident Peter Števčať, zodpovedný za externé vzťahy. Pokračovala prezidentka Beáta Krajmerová, ktorá nás previedla históriou pobočky AIESEC v Nitre a hrdo pred zástupcami podporovateľských subjektov prezentovala naše úspechy a plány do blízkej budúcnosti.

Nie náhodou nás svojou účasťou poctili Ing. Ľubomír Malček, Ing. Slavomír Svoboda, Ing. Ľuboš Šutka a Ing. Monika Šutková, zakladatelia lokálnej pobočky AIESEC v Nitre. V tieto dni totiž oslavujeme 15. výročie jej vzniku.

Z podporovateľov AIESEC Nitra treba spomenúť ako inak, našu alma mater SPU, ktorú reprezentoval prorektor Prof. Ing. Ján Tomáš, PhD. a za FEM prodekan doc. Ing. Ľubomír Gurčík, CSc. Zastúpené boli podnikateľské subjekty ako V-bit, TEKMAR Slovensko, VAGeS jazyková škola, S.T.S. Nitra, Rain School, InsData, médiá Noviny Poľnohospodár a Radio.MAX, zariadenia Agroinštitút Nitra a SOPK.

Po ukončení oficiálnej časti programu sa konala malá recepcia, na ktorej si zúčastnení hostia pri chutnom občerstvení vymenili svoje dojmy, utužili priateľské vzťahy a dali priestor rozvíjajúcej sa spolupráci.

Ďakujeme všetkým zúčastneným a organizátorom, ktorí sa postarali o príjemnú atmosféru na tomto podujatí.

Zuzki

Záverečná správa

Žiadne komentáre: