03 novembra 2007

Konferencia Highway

Členovia nitrianskej pobočky AIESEC sa zúčastnia najväčšej národnej konferencie, HIGHWAY – 15.-18. novembra, Tatranská Štrba, hotel Rysy.

Medzinárodná organizácia AIESEC, združujúca viac než 100 krajín sveta za účelom vzdelávania mladých ľudí, v najbližších dňoch organizuje najväčšiu národnú konferenciu tohto roku. Konferencia sa uskutoční v dňoch od 15.-18. novembra v Tatranskej Štrbe, nádhernom prostredí slovenských veľhôr, v hoteli Rysy.

Nováčikovia AIESEC Nitra mali možnosť zúčastniť sa konferencie v Kľačne, kde im bol AIESEC predstavený. Následne prešli 3-týždňovou skúšobnou lehotou, kde si mohli vyskúšať jednotlivé pozície v organizácii. Po zhodnotení ich schopností boli rozdelení do tímov, ktoré v každej oblasti zabezpečujú chod organizácie.

Práve HIGHWAY je pre nováčikov skvelou príležitosťou ako získať nové poznatky z oblasti svojho tímu tak, aby sa mohli plnohodnotne zapájať do jeho práce.

Nezabudlo sa ani na starších a skúsenejších členov. Pre nich sú pripravené tréningy na zdokonaľovanie schopností v oblasti leadership – vedenia ľudí.

Treťou skupinou, ktorá bude mať na tejto konferencii zastúpenie, sú stážisti z iných krajín, ktorí budú prezentovať kultúru a tradície svojich krajín.

HIGHWAY, je jedna z piatich národných konferencií, ktoré sa každoročne uskutočnia na Slovensku, pričom táto je z nich najväčšia. Zúčastní sa jej celkovo viac než 200 delegátov, či už zo SR alebo iných krajín ako napríklad z Litvy, Bulharska, Rumunska.

Už teraz sa pripravujeme a tešíme na túto úžasnú konferenciu, kde budú študenti zo siedmych univerzít z celého Slovenska ako aj zahraniční študenti a kde sa budeme prezentovať hlavne ako študenti našej alma mater.

Lucka

Prezentácia webka agenda

Žiadne komentáre: