09 marca 2008

LCP Election



Čo znamená skratka LCP ? LCP = Local Committee President, išlo teda o voľby Prezidenta/tky našej lokálnej pobočky AIESEC v Nitre pre obdobie 2008/2009. Tieto voľby sa konali 25. februára 2008 v priestoroch ŠD Antona Bernoláka v študovni na 4. pochodí.

Členovia LC alebo inak povedané lokálnej pobočky AIESEC Nitra si mohli na základe vypracovaného manifesta, obhajoby kandidáta/tky, kola otázok a odpovedí vybrať svojho/u budúceho/u prezidenta/tku pre nasledujúci rok. A kto boli Tí statoční ?

O post prezidenta lokálnej pobočky sa uchádzali nasledovní kandidáti: Peter Števčať alias Proximus (2. ročník FEM, ináč by bol tretiak:), Zuzana Rolincová alias Kloe (3. ročník FEŠRR) a Ivana Janíková alias Ivča (3. ročník FEM).

Po približne 4 hodinách konania spomínaných volieb LC Nitra dospelo k nasledovnému rozhodnutiu: Z celkového počtu hlasov 12 – jedna kandidátka získal 2/3 väčšinu voličských hlasov. Novou Prezidentkou AIESEC v Nitre pre obdobie 2008/2009 sa stala IVANA JANÍKOVÁ alias IVČA. Prípadné gratulácie jej môžete zasielať na e-mail ivana.janikova@gmail.com ;-)

1 komentár:

Zuzana povedal(a)...

bolo to žúúúžo:) ..číra krása.. :)..

naozaj sme sa vsetci svedomite pripravovali a naša budúca LCP je proste trieda..velmi dobre volby vo velmi dobrom konkurencnom prostredi..