20 marca 2008

EB Election



Ako to už býva zvykom v každom AIESEC na svete, keď sa schyľuje ku koncu funkčného obdobia výkonnej rady nasleduje voľba nasledovníkov, ktorí budú viesť lokálnu pobočku AIESEC Nitra v akademickom roku novom, teda 2008/2009.

Oficiálne voľby do výkonnej rady AIESEC Nitra sa uskutočnili v prvý deň lokálnej konferencie LCC. Na týchto voľbách sa prejavovala dôvera uchádzajúcim sa kandidátom o jednotlivé pozície.

Táto dôvera im bola odovzdávaná prostredníctvom hlasov ZA, jednotlivými právoplatnými členmi. Po prejavení dôvery si naša novozvolená prezidentka Ivča mohla vybrať z kandidátov svojich členov do svojho tímu výkonnej rady, ktorý bude v nasledujúcom období od 1. mája viesť ;-)

Dovoľte, aby sme vám predstavili novozvolených členov výkonnej rady 2008/2009:

Marián "Mayo" Harmadi ako Vice-president for eXchange Delivery (VP X)

Andrea "Aďka" Ubrežiová ako Vice-president for People Development (VP PD)

Jana "Janka" Ištvánová ako Vice-president for Finance (VP F)

V 2. kole volieb bola zvolená:

Lucia "Lucka" Richterová ako Vice-president for External Relations (VP ER)

a nakoniec tím dopĺňa naša prezidentka Ivana "Ivča" Janíková ako Local Committee President (LCP).


Tím výkonnej rady je týmto pádom kompletný ;-) Prajeme mu veľa úspešných rozhodnutí, nech aj naďalej Nitra smeruje tým správnym smerom, ktorý v tomto roku nabrala. V tom ich budú podporovať novozvolení tím lídri Barbora "Baška" Šoltésová, Jozef "Fubus" Fába spolu so svojimi tímami ako a bývalí členovia AIESEC Nitra ;-)


Žiadne komentáre: